Jídelníček

Týdenní menu 17.6. - 23.6.

PONDĚLÍ

Snídaně: Rýžový nákyp s meruňkami a kešu oříšky (7, 8)
Dezert: Flappjack (5, 7)
Oběd: Kuřecí sous-vide s parmazanovým rizotem (7)
Svačina: Cottage s prosciuttem a toastovým chlebem (1, 3, 7)
Večeře: Krůtí burger zapečený s cheddarem a karamelizovanou cibulkou, tarhoňa (1, 3, 7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 4, 5

ÚTERÝ

Snídaně: Žitný chléb s nadýchanou tvarohovou pomazánkou, zelenina (1, 3, 7)
Dezert: Malinové bounty
Oběd: Hovězí sous-vide s přírodní omáčkou, pečené brambory s kukuřičným klasem
Svačina: Slanné bezlepkové muffiny se zeleninou (3, 7)
Večeře: Grilovaný losos na koriandru s rýžovými nudlemi a pečeným artyčokem (4)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 4, 5,

STŘEDA

Snídaně: Jahodový pudink s bezlepkovými piškoty a ořechy (3, 7, 8)
Dezert: Jablečný kelímek (3)
Oběd: Vepřová panenka s dušeným špenátem a bramborovo-proteinovým knedlíkem (3)
Svačina: Zapečený chřest s mozzarellou a rajčaty (7)
Večeře: Kuřecí sous-vide na smetaně s těstovinami (1, 3, 7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 5


ČTVRTEK

Snídaně: Míchaná vajíčka s rýží a paprikou (3)
Dezert: Ovocné smoothie s proteinem (7)
Oběd: Hovězí sous-vide s drcenými rajčaty a proteinovými těstovinami (
Svačina: Cuketové placičky s jogurtovým dresinkem a zeleninou (3,7)
Večeře: Krůtí sous-vide na thaiský způsob s jasmínovou rýží
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 5

PÁTEK

Snídaně: Francouzský toast s malinami a ovocným jogurtem (1, 3, 7)
Dezert: Rafaello kuličky s mandlí (8)
Oběd: Grilovaná Mahimahi s bramborovo-mrkvovým pyré a dušenou baby karotkou (4)
Svačina: Quinoa s pečeným římským květákem a sušenými rajčaty (1)
Večeře: Tortilla s kuřecím sous-vide, tofu a zeleninou a česnekovým dresinkem (1, 3, 7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 4, 5

SOBOTA

Snídaně: Vaječná omeleta se šunkou, sýrem a jarní cibulkou, knackebrott (1, 3)
Dezert: Bezlepkové lívanečky s tvarohem a ovocem
Oběd: Hovězí sous-vide s pečenými batáty a fazolovými lusky
Svačina: Krém z pečené cizrny a dýně (7)
Večeře: Caesar salát s kuřecím sous-vide a parmezánem (7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 2, 3, 5

 

NEDĚLE

Snídaně: Granola s medem a řeckým jogurtem (7)
Dezert: Chia pudink s mangem (7)
Oběd: Hovězí sous-vide s brusinkovo- zeleninovou omáčkou, rýže basmati (9)
Svačina: Zapečené cukety plněné zeleninovou směsí a sýrem feta ( 7)
Večeře: Kuřecí prso zapečené v těstíčku, vařený brambor a cuketové špagety (3, 7)
Jídlo vhodné k ohřevu:

Týdenní menu 10.6.-16.6.

PONDĚLÍ

Snídaně: Sázené vejce se šunkou, žitný chléb (1, 3)
Dezert: Čokoládová pěna s banánem
Oběd: Krůtí sous-vide s hráškovým pyré a kukuřičnou těstovinou (7)
Svačina: Květákový krém (7, 9)
Večeře: Kuřecí sous-vide na omáčce z červené cibule, pečené grenaile
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 4, 5

ÚTERÝ

Snídaně: Banánovo-mrkvové lívanečky s tvarohem (3, 7)
Dezert: čerstvé ovoce máčené v čokoládě slazené stévii
Oběd: Kuřecí nudličky na smetanové curry omáčce s jasmínovou rýží (7)
Svačina: Zapečený toast s prosciuttem a parmezánem (1, 3, 7)
Večeře: Hovězí sous-vide s italskou rajčatovou omáčkou, penne (1, 3,)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 4, 5,

STŘEDA

Snídaně: Šunková pěna s žitným chlebem (1,3,7)
Dezert: Ořechový dort s banánem (3, 5, 7, 8)
Oběd: Grilovaný losos s limetkovým přelivem a rukolou, zeleninový bulgur (4)
Svačina: Slaný cuketový koláč (3, 7)
Večeře: Kuřecí sous-vide s bazalkovým pestem, celozrnná rýže (8)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 5

ČTVRTEK

Snídaně: Mugcake s vanilkovým proteinem a ovocným jogurtem (3, 7)
Dezert: Vanilkovo-pudinkový cheesecake s ovocem (3, 7)
Oběd: Hovězí sous-vide s dýňovou omáčkou, čočková kaše
Svačina: Tarhoňový salát s tofu a grilovanou zeleninou (1, 3, 7)
Večeře: Vepřová panenka s lesními hříbky a bezlepkovými těstovinami (3, 7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 3, 5

PÁTEK

Snídaně: Omeleta s tuňákem a zeleninou, knackebrot (1, 3, 4,)
Dezert: Smoothie z lesního ovoce a vanilkovým proteinem (7)
Oběd: Hovězí sous-vide s bramborovo-proteinovým knedlíkem a dušeným zelím (3, 7)
Svačina: Zeleninové ratatouille
Večeře: Kuřecí sous-vide se zeleninovou omáčkou, rýžové těstoviny
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 3, 4, 5

SOBOTA

Snídaně: Jáhlová kaše s broskvemi (1, 7)
Dezert: Kokosová bábovka s čokoládovým proteinem (3, 7)
Oběd: Chilli noc carne s rýži basmati
Svačina: Musacca se špenátem (3, 7)
Večeře: Krůtí sous-vide na medu, bramborovo-batátové pyré (7)
Jídlo vhodné k ohřevu: 1, 2, 3, 5

NEDĚLE 

Snídaně: Zapečený toast s vejcem, šunkou a sýrem (1, 3, 7)
Dezert: Kakaový dort (3, 7)
Oběd: Hovězí sous-vide s kapustičkami a vařeným bramborem
Svačina: Tvarohová pomazánka se strouhanou mrkví, celozrnný chléb (1, 3, 7)
Večeře: Halibut na tomatech s grenaillemi (4)
Jídlo vhodné k ohřevu:
,

Menu

Pro maximální spokojenost doporučujeme 5,6 nebo 7 denní program

 

Toto nutričně vyvážené menu je vytvořené pro všechny, kteří se s námi chtějí stravovat zdravě, vypadat skvěle a také se tak cítit.

Maso a ryby jsou upravené metodou Sous Vide nebo na páře.

Veškeré suroviny jsou čerstvé a upřednostňujeme české dodavatele, u masa výhradně.

Ceny se u individuálního menu můžou lišit dle analýzy a speciálních požadavků klienta, nastavení nutričních hodnot, na jejichž základě vznikne kalkulace. Tudíž u redukce nadváhy se (zejména u žen) cena sníží a naopak u nabírání svalové hmoty se cena zvýší.

Cena porce jídla pro muže tohoto menu v průměru 120 CZK což je 600 CZK /den.

Cena porce jídla pro ženy tohoto menu v průměru 100 CZK což je 500 CZK /den

Zavážíme buď na 5 pracovních dní a nebo na 7 dní v týdnu.

Rozvoz je na Vámi uvedené adresy v rámci Prahy zcela zdarma!!!

Za okraj Prahy je doprava možná za poplatek a do jiného kraje po individuální domluvě.

Přidejte si nás

  

Partneři

Kontakt

Fitness Menu

Na Strži 1721/63, 140 62 PRAHA 4

Tel:+420 702 055 028

email: clientservice(@)fitnessmenu.cz